Dohányzás, szivarozás

A jelen állás szerint január 1-jétől minden szállodában és étteremben tilos lesz a dohányzás, így a korábban forgalmas és sikeres szivarteraszunkon sem lehet majd szivarozni. Dolgozunk a megoldáson, addig is dohányzó vendégeinknek azt tudjuk ígértni, hogy ha a dohányzás végett el kell hagyniuk az épületet, akkor legalább az utcai dohányzóhely felé vezető utat tesszük érdekessé frissítő rozékóstolóval, „borkütyü” kipróbálási lehetőséggel és más érdekességekkel.

A földszinti folyósó állandó programjai (a szálloda hátsó kijárat felöli folyosólyán):

A legfrissebb rozék kóstolója

Szombaton és vasárnap egész nap kóstolhatja a VinCE Magazin legutóbbi bortesztjének borait, a legfrissebb rozékat. Találja meg saját stílusát, próbálja ki magát vakkóstolással! Vajon magasabb pontot adna annak, amelyiket a szakértőink a legmagasabbra értékelték? Most kiderül!

Borkütyük – minden kipróbálható!

Tanninszelidítő, aerator, Bosch fúrógépszerű dugóhúzó, dekantáló és más „izék” várják a borkedvelőket a földszinti folyosó egyik állomásán. Mindent kézbe vehet, mindent kipróbálhat. Hozza magával poharát, és azonnal meggyőződhet róla, hogy valóban szelidít-e a tanninszelidítő?

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook

Comments are closed