Gasztonómia és bor – együttműködünk!

A bor és az étel együtt jár, gondosan válogatva egymást erősítik, és egyik és második közösen egy harmadik élményt nyújt. A VinCE Budapest a gasztronómia szereplőinek és a gasztronómia iránt érdeklődőknek szakmai napot, izgalmas gourmet-termékeket és gasztronómiai témájú mesterkurzusokat kínál.

A VinCE Budapest gasztronómiai témájú programjai:

Foodpairing
Kutató tudósok, chefek vagy csak simán megszállottak? A belga foodpairing.com alapító-tulajdonosa avatja be nézőit a molekuláris gasztronómia csodavilágába.

Felvilágosító kurzus gasztrórülteknek
Sous-vide, confit, mousse és egyéb szavak nyernek értelmet, plusz gasztronómiai “segédeszközöket” mutatunk be a nagyobb élvezet kedvéért…

A gasztronómia szereplőit várjuk a VinCE Budapest szakmai napján, azaz március 23-án, pénteken. Ekkor a kóstolási idő ugyan rövidebb (15–19 óráig), viszont az ára is kedvezőbb, mindössze 4000 Ft-ért kóstolható a 120 kiállító pincészet összes bora. Jegyvásárlásnál, kérjük, töltse ki a titulusára és a vendéglátóhelyére vonatkozó sort, hogy elkészíthessük kitűzőjét, amit majd a rendezvényre való érkezésekor kap kézhez.

Jegyvásárlás
A VinCE Budapest gourmet-kiállítói

Share this!

Subscribe to our RSS feed. Tweet this! StumbleUpon Reddit Digg This! Bookmark on Delicious Share on Facebook

Comments are closed