Jegyvásárlás

A végleges órarend és programsor elérhető itt.

Kérjük, először vásárolja meg a választott napra (vagy napokra) a VinCE Kóstolójegyét, amelyet a későbbiekben bármikor bővíthet tetszés szerinti mennyiségű Mesterkurzusjeggyel vagy Workshopjeggyel, amely egyben „helyjegy” is az adott programokra.

Kis türelmét kérjük, a panel hamarosan betölt.

*Az online jegyvásárlással Ön hozzájárul, hogy Neve részt vesz a Qatar Airways Repülőjegy sorsoláson és hogy a légitársaság a legjobb ajánlatairól tájékoztassa Önt. Természetesen ezt a szolgáltatást később lemondhatja.

*A megvásárolt jegyek árát nem áll  módunkban visszatéríteni.

Órarend:

Bővebb információ a jegytípusokról:

Szakmai jegy Márc. 23.| Professional Tasting Ticket 23 March
A Szakmai Kóstolójeggyel 2012. március 23-án 15.00 órától 19.00 óráig lehet a rendezvény helyszínén tartózkodni és kóstolni. A jeggyel az összes borász- és párlatkiállító termékei kóstolhatók. A jegy mellé adunk 1 db poharat és 1 db VinCE-kóstolókönyvet. Kérjük, hogy a jegyvásárláskor feltétlenül töltse ki a titulusára (sommelier, felszolgáló, étteremtulajdonos, borszakíró, borász, borkereskedő stb.) és a munkahelyére (borászat, média, borkereskedés, étterem, szálloda stb.) vonatkozó sort, hogy elkészíthessük kitűzőjét, amelyet érkezéskor vehet kézhez.

Napi Kóstolójegy Márc. 24.| Daily Tasting Ticket 24 March
A március 24-ére szóló Napi Kóstolójeggyel 2012. március 24-én 11.00 órától 20.00 óráig lehet a rendezvény helyszínén tartózkodni és kóstolni. A jeggyel az összes borász- és párlatkiállító termékei kóstolhatók. A jegy mellé adunk 1 db poharat és 1 db kóstolókönyvet. Amennyiben Ön a borszakmában vagy a gasztronómiában tevékenykedik, kérjük, hogy a jegyvásárláskor töltse ki a titulusára (sommelier, felszolgáló, étteremtulajdonos, borszakíró, borász, borkereskedő stb.) és a munkahelyére (borászat, média, borkereskedés, étterem, szálloda stb.) vonatkozó sort, hogy elkészíthessük kitűzőjét, amelyet érkezéskor vehet kézhez. A kitűzővel beléphet a szakmabeliak számára fentartott Tasting Zone területére.

Napi Kóstolójegy Márc. 25.| Daily Tasting Ticket 25 March
A március 25-ére szóló Napi Kóstolójeggyel 2012. március 25-én 11.00 órától 20.00 óráig lehet a rendezvény helyszínén tartózkodni és kóstolni. A jeggyel az összes borász- és párlatkiállító termékei kóstolhatók. A jegy mellé adunk 1 db poharat és 1 db kóstolókönyvet. Amennyiben Ön a borszakmában vagy a gasztronómiában tevékenykedik, kérjük, hogy a jegyvásárláskor töltse ki a titulusára (sommelier, felszolgáló, étteremtulajdonos, borszakíró, borász, borkereskedő stb.) és a munkahelyére (borászat, média, borkereskedés, étterem, szálloda stb.) vonatkozó sort, hogy elkészíthessük kitűzőjét, amelyet érkezéskor vehet kézhez. A kitűzővel beléphet a szakmabeliak számára fentartott Tasting Zone területére.

Steven Spurrier Mesterkurzusjegy Márc. 24.| Masterclass 24 March
A jegy a Steven Spurrier mesterkurzus látogatására jogosít fel. A jegy csak érvényes március 24-ére szóló Napi Kóstolójeggyel együtt használható. A jegy vásárlása után további regisztráció nem szükséges, a jegy birtokosának helye biztosítva van. A székeket a megfelelő jeggyel rendelkezők (Napi Kóstolójegy Március 24 + Steven Spurrier Mesterjurzusjegy) érkezési sorrendben foglalhatják el. A jeggyel az összes borász- és párlatkiállító termékei kóstolhatók. A jegy mellé adunk 1 db poharat és 1 db kóstolókönyvet. Amennyiben Ön a borszakmában vagy a gasztronómiában tevékenykedik, kérjük, hogy a jegyvásárláskor töltse ki a titulusára (sommelier, felszolgáló, étteremtulajdonos, borszakíró, borász, borkereskedő stb.) és a munkahelyére (borászat, média, borkereskedés, étterem, szálloda stb.) vonatkozó sort, hogy elkészíthessük kitűzőjét, amelyet érkezéskor vehet kézhez. A kitűzővel beléphet a szakmabeliak számára fentartott Tasting Zone területére.

Segítünk a választásban!

Csak a borászok standjai közt szeretne közlekedni és kóstolni, és a világért sem töltené idejét mesterkurzusokon?
Döntse el, hogy melyik napon szeretne kóstolni és vegye meg az alap kóstolójegyet az adott napra. Ára 8000 Ft / nap és birtokában egész nap kóstolhatja az összes kiállított bort és párlatot.

Szeretne részt venni egy-két mesterkurzuson, workshopon a választott napon?
Válassza ki az adott programot és vásárolja meg a “helyjegyet”. Széke a jegyvásárlással biztosítva van, további regisztrációra nincs szükség. Fontos, hogy csak azon a napon érvényes a helyjegye, amelyiken van érvényes alap kóstolójegye!

Két napon keresztül szeretne kóstolni és mesterkurzusokon részt venni?
Kérjük, hogy ebben az esetben vásárolja meg az alap kóstolójegyet mindkét napra, így mindkét nap vehet “helyjegyeket” a mesterkurzusokra és workshopokra.

Esetleg szakmabeli, elfoglalt sommelier vagy más restaurateur és csak egy kurta péntek délutánja van az összes bor végigkóstolására?
Vásároljon kedvezményes Szakmai Kóstolójegyet péntek délutánra (15.00–19.00). Kérjük, hogy jegyvásárláskor töltse ki a titulusra és a vendéglátóhelyre, pincészetre, kereskedésre vonatkozó sort, hogy elkészíthessük kitűzőjét, amelyet a helyszínen vehet kézhez.
Fontos: a Szakmai Kóstolójegy csak péntekre szól, nem jogosítja fel tulajdonosát a szombat-vasárnapi programokra való helyjegy vásárlására.

Imádja a bort, tanulásra is vágyik, két, akár három napot is eltöltene a VinCE Budapesten, de nem akar bajlódni az egész jegyvásárlási procedúrával?
Vásároljon három napra szóló All in bérletet, és széke az összes programra, három napra biztosítva lesz!